Apparaten en Accessoires
Pastas de té rizadas
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
30 unidades
Ingrediënten
Masa
-
50 g de azúcar glas
-
250 g de harina de repostería
-
190 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
2 huevos
Decoración
-
250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
-
6 - 12 de guindas en almíbar (optioneel)
-
6 - 12 almendras crudas sin piel (optioneel)
-
2 cucharadas de mermelada (optioneel)
-
2 cucharadas de azúcar glas (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
576 kJ /
138 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
12.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Bollos de mantequilla de Bilbao
5u.
Galletas de mantequilla
50min
Rosquillas
30min
Canutillos de crema
3u.
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Bambas de nata
1u. 50min
Galletas danesas
35min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1u. 15min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2u. 10min
Suizos
2u. 30min
Magdalenas de nata
1u.