Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de licor de naranja (p. ej . Cointreau® o Grand Marnier®) (optioneel)
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Decoración
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en láminas
- 1 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30min
Crema pastelera
10min
Roscón de Reyes
4 Std.
Tarta Sacher
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Nata de trufa
8h 15min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min