Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de licor de naranja (p. ej . Cointreau® o Grand Marnier®) (optioneel)
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
Decoración
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en láminas
- 1 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Nata de trufa
8h 15min
Brazo de gitano
3h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Tarta Sacher
3h
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4h