Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (optioneel)
- 100 g licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 4.66 g
- Koolhydraten
- 24.17 g
- Vetten
- 22.17 g
- Vezels
- 1.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Crema de andaricas
50 min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Filloas
1 Std.
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Pastel de cabracho
2h 50 min
Marañuelas de Avilés
3h 15 min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Hornazo de Salamanca
50 min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 Std. 15 Min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min