Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 8 - 10 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
- 1 cucharadita de canela molida
- 100 g de almendra molida
- 200 g de manteca de cerdo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 yemas de huevo
- 400 g de harina
- 1 pellizco de bicarbonato
- 30 - 40 almendras crudas sin piel para decorar
- 1 clara de huevo batida (para pintar la masa)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 752 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 15.52 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 0.96 g
Alternatieve recepten
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Mantecados
2h
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10 min
Magdalenas de nata
1 Std.
Polvorones
25ωρ. 30 λεπτ.
Polvorones de limón
13h
Hojaldrinas de naranja
2h
Marquesas
30 Min
Huesos de San Expedito
30 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Suizos
2 Std. 30 Min
Tortas de Alcázar
40min