Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 70 g de azúcar
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Brownie flan
5h 15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Triángulos de chocolate
4 Std. 30 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min