Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Brownie flan
5h 15min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Magdalenas de nata
1h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tarta San Marcos
4h