Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Tarta Sacher
3h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Brownie flan
5h 15min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta Dobos
2h 40min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tarta San Marcos
4 godz.
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min