Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 9 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min