Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, entiers, coupés en quatre ou en rondelles
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 334.7 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 8 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min