Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1096.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons
30min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
Jambalaya de poulet
40 min
Coulant au chocolat
40 min
Purée mousseline
40 min
Risotto
30min
Chili Con Carne
30min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Fondue de poireaux au chèvre
40 min
Cake citron-thon
45min