Apparaten en Accessoires
Sautéed Onions (170-200 g)
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g oilolive oil20 g
-
170 - 200 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges170 - 200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
17 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
954 kJ /
228 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Temp. Basics - Alliums
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min