Slow Cooking Beef Madras
TM6

Slow Cooking Beef Madras

4.0 (634 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 Knoblauchzehen
  • 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
  • 20 g Öl
  • 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
  • 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
  • 50 g Tomatenmark
  • 2 TL Koriander, gemahlen
  • 2 TL Kurkuma
  • ½ TL Pfeffer
  • 1 - 2 TL Chilipulver
  • 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
  • 1 TL Kardamom
  • 200 g Tomaten, geviertelt
  • 150 g Wasser
  • 20 g Zitronensaft
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Koriander, zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1662 kJ / 398 kcal
Eiwitten
40 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
24 g
Vezels
1.5 g
Natrium
788.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten