Compatibele versies
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albondigas (Hackbällchen)
- 50 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika de la Vera
Tomatensauce
- 50 g Datteln, halbiert
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 100 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Spitzpaprika, rot, in Streifen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Papas Arrugadas und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 800 g Drillinge, ungeschält
- 250 g Meersalz, grob
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3234 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1892 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Mojo Sauce
10 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h
Chicken Shawarma Poutine
45 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3 Std. 10 Min
Spanische Tortilla
45 Min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Meatballs Tikka Masala
50 Min