Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, weiß , halbiert
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 150 g Bacon, in Scheiben, gewürfelt
- 10 g brauner Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Paprika edelsüß
- 25 g Whisky
- 15 g Balsamico, dunkel
- 25 g Ahornsirup
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 25 g Ketchup
- 2 rote Zwiebeln, in Spalten
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (275 g)
- 20 g Rucola zum Bestreuen
- 50 g Feta, grob zerbröselt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Okonomiyaki
45min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Terrine Provençale
2h
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1 Std. 40 Min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min