Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- 2 Prisen Chili, gemahlen
- 35 g Sake (Reiswein)
- 2 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Speisestärke
- ½ - 1 EL Sesam, geröstet, nach Geschmack
- 1 Frühlingszwiebel, in schrägen Scheiben
- ½ frische Chili, entkernt, in schrägen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Cremiges Hähnchen-Curry
30 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.