Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 53 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 Std.
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Mini-Asia-Rollen
1 Std. 10 Min
Frühlingsrollen
2 Std. 10 Min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 Min
Japanische Kroketten
1h 20min