Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de courgettes, coupées en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g d'olives, tout type, dénoyautées
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 10 petites feuilles de basilic frais
- 600 g de poulet, désossé
- un peu d'huile d'olive pour badigeonner
- un peu de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 citron, coupé en rondelles
- 1000 g d'eau
- 2 ½ c. à café de sel
- 250 g d’orge perlé
- 20 g de jus de citron
- 100 g de yogourt nature
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de légumes
25min
One pot penne-poireaux
30 Min
Curry de courge au poulet
45 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Salade de légumes citronée
15min
Curry de légumes et tofu
1 Std.
Curry de lentilles
50 Min
Hamburger et coleslaw
40 Min
Curry de légumes à l'indienne
1h 10min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Soupe d'orge des Grisons
55min