Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 150 g de grains de blé
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sucre
- 250 g de farine
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 oignon rouge, (70 g), en rondelles
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron), en dés (d’env. 5 mm)
- 100 g de jambon cru, en dés
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de romarin, sec, haché
- 150 g de gruyère, en dés
- 150 g de pomme, acidulée, coupée en quartiers
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, finement ciselée (env. 5 g)
- ½ c. à café de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3472 kJ / 829 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Gratin de quinoa et brocolis
1 godz. 10 min
Salade de couscous
50 min
Carbonara végétarienne
30 min
Tarte aux légumes
1h
Tartare de légumes
25 min
Tarte aux épinards
55 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 min
Tarte aux légumes
25 min
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45 min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Cuchaule
2h 30min