Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1,5 cm)
- 300 g Karotten, in Stücken (1,5 cm)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Beiried (siehe Tipp) in Stücken (2,5 cm)
- 100 g Wasser
-
1
Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Rindsuppe - 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Butter
- 100 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- Petersilienblätter, grob gehackt, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1sa
Kalbsrahmgulasch
1sa
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 dk
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1sa
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 dk
Risi-Bisi
30 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1sa
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min