![Lachstatar mit Avocado und Ei Lachstatar mit Avocado und Ei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52787766-df48-4264-bce8-b23ea08a0cd9/Derivates/cc4aac23-09e7-4572-8fc9-aace6bd96f08.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
of 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 435 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Klassisches Beefsteak Tatar
30 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Passion Mojito
10 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Ribisel-Pavlova
2klst 50 min
Artischocken sous-vide
50 min
Zitronensorbet
6 Std. 40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3klst