Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Walnüsse, ohne Schale
- 500 g Wasser
- 800 g Porree, in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier
- Paniermehl
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 303 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Mandel-Dip
20min
Bohnenpüree
10min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1h 10min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4 godz. 45 min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1 Std. 20 Min
Weißkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Scharfer Weißkohltopf
1 Std.
Grünkohl-Omelette
35 min