Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Butter
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 - 3 Bund Radieschen, nur die Blätter (ca. 200 g)
- 700 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 489 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Veltliner Kraut mit Trauben
1h 45min
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Gurkencremesuppe
25min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2h 20min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min