Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Kalbstafelspitz
50 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Pfifferlinge in Speckrahm
55min