Compatibele versies
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 100 g de zumo de naranja
- 25 g de miel
- 10 g de salsa de soja
- 3 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de maicena
- 75 g de agua
- 25 g de mirin
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)
- 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de tomillo fresco
-
2
pellizcos de flor de sal
of 2 pellizcos sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2053 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina con salsa de trufa
40min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15 min.
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min.
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Ternera teriyaki con arroz
1 Std. 40 Min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4h 10min
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1h 15min
Rape al oporto
50min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min