Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pasas sin semillas
- 150 g vino blanco
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva (y 2 cucharadas más para dorar la carne)
- 40 g de miel de azahar
- 10 g de vinagre balsámico
- 200 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 10 g de maicena
- 6 filetes de lomo de cerdo (entre 1,5 y 3 cm de grosor)
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de ternera al vino
25min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25min
Pollo con salsa de almendra
50min
Pollo almendrado con salsa de limón (HESTAN CUE)
30min
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Pechugas de pollo con salsa de avellanas y chocolate
30min
Escalopines con salsa de mango
40min
Pollo con almendras para dos
20min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Risotto con beicon y manzana
30min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20min