Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 Bio-Orange Schale dünn abgerieben, Fruchtfleisch ohne weiße Haut und entkernt, in Stücken
- 25 g rote Linsen
- 40 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Karotten, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Hühnerbrühe (oder Hühnersuppenwürfel in Wasser aufgelöst)
- 50 g Orangensaft
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Blattspinat, frisch
- Schlagobers, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 820 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45 Min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 Min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Zucchini Minz Suppe
30min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 Min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 Min