Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignon (1 petit), pelé et coupé en quatre
- 20 g de beurre
- 200 g de champignons des bois frais, coupés grossièrement
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 750 g d'eau
- 750 g de pommes de terre grenaille, lavées
- 1 rôti de veau bardé de 800 g
- 6 tranches fines de poitrine fumée
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 4 gousses d'ail, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 30 g de beurre, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3103 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Pomme de terre farcie au poulet
1h 25min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1h 25min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Parmentier d'agneau
2h 5 min
Chapon rôti aux fruits secs
4h 55 min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Escalope de veau à la normande
1hod.