Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 570 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux
- 3 c. à soupe de polenta
- 10 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella
- 100 g de farine de blé, et 20 g pour les mains
- 2 œufs
- 100 g de chapelure
- un bain d'huile
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2353 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomme de terre farcie au poulet
1h 25 min
Tartelettes aux légumes
2 Std. 10 Min
Pommes duchesse
55 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10 min
Tarte automnale
1h 15 min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1h 15 min
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 min