Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 3 c. à soupe d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 250 g de carottes, taillées en fins rubans à l'aide d'un Econome
- 250 g de courgettes, taillées en fins rubans à l'aide d'un Econome
- 10 g d'huile d'olive
- 25 g de parmesan, détaillé en cubes
- 1 œuf
- 100 g de lait
- 2 brins de feuilles de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de cabillaud au tandoori
1 Std. 5 Min
Soupe de potiron au morbier
45min
Colin aux asperges et pâtes à lasagne
35 min
Cookies cœur bonbon au caramel
30min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40 min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Rösti de courgette
1 Std. 40 Min
Petits flans de carotte à l'estragon
1h 50min
Roulé à la tomate
2 Std.
Tomates farcies au chèvre
40 min