Compatibele versies
Gratin de pâtes et fruits de mer, béchamel sans lactose
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gratin de pâtes
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 300 g de pâtes sèches, type coudes ou coquillettes
- 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce béchamel sans lactose
- 25 g d'huile neutre, et 1 c. à soupe
- 35 g de purée d'amande
- 40 g de farine blanche type 45
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés (pour la finition) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne de la mer
1h
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Veau aux olives
1h
Gratin de poisson
45min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Ragoût de veau printanier
1h 5 min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1h 15min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Pizza aux fruits de mer
2 godz. 15 min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min