Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g de tomates, fraîches ou en conserve
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes, faite maison - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 50 - 100 g de vin blanc
- 350 g de courgettes, en cubes
- 200 g de carottes, en rondelles
- 200 g de champignons frais, en lamelles
- 400 g de tofu ferme, en cubes
- 1 ½ c. à café de basilic déshydraté
- 1 c. à café d'origan séché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Curry de légumes indien
50min
Saumon à l'orange et 'couscous' de brocoli
25 Min
Légumes rôtis, farro et sauce pour salade au citron et féta (Ben) Métrique
55 min
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Sarrasin aux champignons
25 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Risotto aux noix et tomates au four
40min
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 Min
Pain de lentilles
1 Std. 55 Min
Boulettes à l'aubergine
1 Std.
Burger végétalien aux haricots
1 Std. 20 Min