![Risotto à la betterave et à l’épeautre Risotto à la betterave et à l’épeautre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84a82e9f629efcfbff670036b5bd20b2/Derivates/bee4feed348034bbc79a1f99091cb7e8c4560764.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
-
200
g de betteraves crues, épluchées, en morceaux (2 cm)
of 200 g de betteraves, cuites, épluchées, en morceaux (2 cm) - 40 g d'huile d'olive et un peu plus pour décorer
- 300 g de graines d'épeautre (temps de cuisson de 13 à 15 minutes), voir conseil
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 bouquet de feuilles de basilic frais
- 60 g de crème
- 2 c. à soupe de levure alimentaire, en flocons
- 20 g de flocons d'avoine
- 50 de fromage râpé z.p. ex. parmesan, sbrinz ou gruyère (optioneel)
- 50 g de fromage râpé z.p. ex. parmesan, sbrinz ou gruyère
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079.2 kJ / 496.9 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de lentilles
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Soupe à la tomate, sarrasin grillé et gruyère
35 Min
Lasagnes aux lentilles
1 Std. 15 Min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Dal de lentilles corail
35 Min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min