Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g de miel
- 20 g d'huile d'olive
- 800 g d'épaule d'agneau (avec ou sans os), coupée en morceaux (3 cm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g d'eau
- 2 pincées de safran en filaments
- 1 c. à soupe bombée de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de coriandre fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1 Std. 30 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Couscous d'agneau express
55 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min