Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chorrito de aceite
- 150 g de garbanzos secos
- 500 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 - 8 cucharadas de tomate frito estilo casero
- 1 calabacín en láminas muy finas
- 1 cebolleta tierna en rodajas muy finas
- 250 g de mozzarella rallada
- 50 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 828.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14h
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1h 35min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Crêpes sin gluten
45min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min