Apparaten en Accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Voorbereiding 15min
Totaal 10u. 55min
8 porties
Ingrediënten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46.6 g
Calorieën
2145 kJ /
515 kcal
Vetten
35.8 g
Koolhydraten
1.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Sate Ayam
1u. 30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min