![Perlgraupenrisotto Perlgraupenrisotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26DDECB4-FA4B-47E3-A5B6-400B57F32B47/Derivates/45341C5B-4787-4C83-A6BC-3EB1630362A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 150 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Kokos-Cremesuppe
35 Min
Orientalischer Nudel-Gemüse-Salat
25 Std.
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45 min
Rote Linsensuppe
40 Min
Graupenrisotto mediterran
50 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Graupenrisotto
50 min
Graupen-Tomaten-Salat
45 Min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30 Min
Cheddar-Salbei-Scones
40 Min