![Pulpo Pulpo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7bf4dbbb-1e04-4eab-8959-844970be07f9/Derivates/aca936d6-e747-43c7-9fb1-18b355b84e80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Moules et frites
45 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1h 10min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Lammwürfel anbraten
15 Min