Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Tintenfischsauce
40 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min