Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Öl, etwas mehr zum Braten
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 15 g Dijonsenf
- 20 g Paradeismark
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt, in Stücken (siehe Variation)
- 150 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 300 - 400 g Pilze, frisch (siehe Tipp)
- etwas Salz
- 150 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Fischgulasch
40 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Fisolenfleisch
1 Std.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.