Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Öl, etwas mehr zum Braten
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 15 g Dijonsenf
- 20 g Paradeismark
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt, in Stücken (siehe Variation)
- 150 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 300 - 400 g Pilze, frisch (siehe Tipp)
- etwas Salz
- 150 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Geröstete Leber
30min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Wilder Wurzel-Topf
2 godz. 45 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fisolenfleisch
1h
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Boef Stroganoff
50min