Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de puerro en rodajas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 250 g de calabacín en trozos
- 350 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
1
pastilla de caldo de verduras
of 1 cucharadita de sal - 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 508 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.45 g
- Vezels
- 3.25 g
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de guisantes
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de calabaza
45min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de judías blancas y verduras
30min