Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
Keine Bewertungen
Linguine al salmone e vodka
20min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Involtini estivi
30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Sugo di verdure
40min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min