![Pasta ricotta e pomodorini Pasta ricotta e pomodorini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68b7dd99-50da-4e0d-abde-f7b04306e496/Derivates/ddefc2c9-8c75-41c2-b22c-ff5e5600ae33.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al pomodoro
30 min
Insalata di pasta
35 min
One pot di pasta con prosciutto
25 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Tagliatelle di carote e zucchine
Geen beoordelingen
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Pasta con salsa al tonno
30 min