Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g de nueces tostadas
of 50 g de nueces variadas enteras - 50 g de queso parmesano, en trozos
- 40 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cda de mostaza Dijon
- 1 echalot
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de agua
- 450 g de coles de bruselas, sin tallos y cortadas por la mitad
- 1 cdita de sal de grano
- 8 rebanadas de tocino ahumado, dorado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2049 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ejotes almendrados
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Arroz de Coliflor
25 min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de betabel
1h 10min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min