Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Sopa de miso
25 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 dk
Sopa de pollo asiática
45 Min
Bowl con falafel de lentejas y granada
2h 35min
Curry verde thai vegetariano
35 dk
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Kebbes vegetarianos de habas
1 Std. 40 Min
Ensalada de hongos y alga wakame
45 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Falafel de chícharo
30 Min