Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 Std. 20 Min
Sopa miso
40 Min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Pozole de setas
1 Std.
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Sopa de setas
35min
Quinoa con ejotes
30 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min