Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de ejotes enteros, sin tallos
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 154 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min