Compatibele versies
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50min
Chili con cervelas
1h
Knöpflis
50min
Chutney de courge et d'abricots
Geen beoordelingen
Escargots aux légumes
1h 20 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Rösti bernois
40min
Soupe bâloise à la farine
1h 10 min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Gratin de cornettes
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min