Compatibele versies
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'échalote
- 150 g de filets de maquereaux à l'huile, égouttés
- 100 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate, d’excellente qualité
-
1
brin d'origan frais, feuilles lavées et séchées
of 1 pincée d'origan séché - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Citronette et vinaigrette
10 Min
Riz au mélange de légumes
55 Min
Penne au thon
35 Min
Salade de pommes de terre
8 Std. 45 Min
Pizza aux poivrons
1h 55 min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Flammekuche aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Penne all’arrabbiata
20min