Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g kapusty włoskiej, bez twardych łodyg, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
- 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 1000 g wody
- 1 - 2 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 60 g kiełbasy chorizo, pikantnej, pokrojonej w plastry
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 586.4 kJ / 140.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 728 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8h 10min
Kartoflanka
55min
Bob czorba
13 godz. 15 min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40min
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50min
Zupa fasolowa z oliwą pietruszkowo-cytrynową
50min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 Std. 10 Min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Zupa minestrone
45min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50min
Gulasz ziemniaczany
1 Std. 10 Min
Minestrone z kurczakiem
50min