Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis de papa
1sa 30 dk
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5h 30min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Rogel
2h 20min
Humita
50min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.
Pastafrola de membrillo
2h
Pastafrola de membrillo
2h
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min