Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite para engrasar
- 250 g de premezcla sin gluten
- 100 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de polvo de hornear sin gluten
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 cucharadita de goma xántica (optioneel)
Relleno
- 150 g de queso parmesano o reggianito o sardo en trozos
- 400 g de puerro en trozos, solo la parte blanca
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca
- 50 g de crema para cocinar
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 220 g de queso ricota
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Buñuelos de acelga
45min
Marquise de chocolate
2h 40min
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min
Tarta Pascualina
1h 30min