Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- aceite para engrasar
- 250 g de premezcla sin gluten
- 100 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de polvo de hornear sin gluten
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 cucharadita de goma xántica (optioneel)
Relleno
- 150 g de queso parmesano o reggianito o sardo en trozos
- 400 g de puerro en trozos, solo la parte blanca
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca
- 50 g de crema para cocinar
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 220 g de queso ricota
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta Pascualina
1sa 30 dk
Tarta soufflé de espinaca
1sa
Soufflé de calabaza
1sa
Quiche integral de puerro, albahaca y salmón
1 godz. 20 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 dk
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Budín de naranja
1sa
Empanadas de humita
1sa 30 dk