![Locro Locro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4AF3772-B70C-471B-9067-1F86A1308434/Derivates/d275d90c-94f4-482c-828b-e3a7d6904e11.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g maíz pisado blanco (previamente remojado durante 24 hs)
- 700 g de agua
- 70 g de porotos blancos secos (previamente remojado durante 24 hs)
- 150 g de cebolla de verdeo
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de maíz
- 200 g de carne de ternera nalga o roast beef, cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 200 g de bondiola de cerdo cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 100 g de panceta ahumada cortada en cubos
- 1 patita de cerdo (aprox.150 g) (opcional)
- 150 g de vino blanco
- 40 g de extracto de tomate
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de ají molido
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de sal
- 500 g de agua o hasta llegar a la marca max. del vaso
- 1 chorizo (aprox. 150 g)
- 150 g de zapallo en cubos
- 250 g de agua hirviendo, o hasta llegar a la marca max. del vaso
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Humita
50min
Calabaza rellena con arroz y verduras
45min
Postrecitos de chocolate
1h 20min
Budín de naranja
1j
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 godz. 45 min
Budín de mandarinas
55 Min
Fainá
2j 25 menit