Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g maíz pisado blanco (previamente remojado durante 24 hs)
- 700 g de agua
- 70 g de porotos blancos secos (previamente remojado durante 24 hs)
- 150 g de cebolla de verdeo
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de maíz
- 100 g de panceta ahumada cortada en cubos
- 200 g de carne de ternera nalga o roast beef, cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 200 g de bondiola de cerdo cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 1 patita de cerdo (aprox.150 g) (opcional)
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de ají molido
- 1 ½ cucharadita de sal
- 40 g de extracto de tomate
- 1 cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 chorizo (aprox. 150 g)
- 500 g de agua o hasta llegar a la marca max. del vaso
- 150 g de zapallo en cubos
- 250 g de agua hirviendo, o hasta llegar a la marca max. del vaso
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1h 30min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Cazuela de pollo con papas
40 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Budín de mandarinas
55 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Pan nube de palta
45 Min
Carbonada
1h 15 min
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5 min