Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cda de aceite de cacahuate
- 1000 g de carne de res para estofados, en trozos (3 cm)
- 5 g de semillas de cilantro
- 5 g de semillas de comino
- 5 g de semillas de hinojo
- 10 g de sal marina
- 5 g de pimienta negra entera
- 240 g de cebolla, en cuartos
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 té limón, fresco, solamente la parte blanca y rebanadas
- 4 piezas de chiles rojos, frescos, sin tallo, ni semillas partidos por la mitas
- 15 g de jengibre fresco, pelado y cortado en rebanadas
- 15 g de raíz de galanga fresca, pelada y en rebanadas (2 mm)
- 50 g de agua
- 800 g de leche de coco, en lata
- 1 cdas pasta de tamarindo
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404.8 kJ / 335.8 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne molida
35 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30 min
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2h 40min
Cosmopolitan
5min
Cordero con costra a la italiana
5 Std.
Carimañolas de carne y de queso
2h
Curry tailandés
40 Min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55min
Arroz milanesa
40 Min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min