Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g de nuez de la india
- agua, para remojar
Aceite de paprika
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ½ cdita de paprika
Salsa de nueces picante
- 155 g de salsa Hoisin
- 70 g de pasta miso (ver tip)
- 30 g de miel de agave
- 1 cda de mezcla japonesa de 7 especias: shichimi togarashi
- 2 cdas de concentrado de caldo de verduras en polvo
Shiitake Dashi
- 1400 g de agua
- 90 g de hongos shiitakes secos, en rebanadas finas
- 15 g de kombu (aprox. 3-4 hojas grandes)
Fideos udon
- 1500 g de agua
- 1 - 2 cdas de aceite de oliva extra virgen, para freír
- 170 g de tempeh, en trozos
- 1 cda de aceite de chile rojo
- 340 g de fideos udon, gruesos
- flores comestibles, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones con polenta estilo Georgia
40 min
Yaki udon al estilo japonés
30 min
Donas de sushi
50 min
Jocoque con pepino
5 min
Camarones estilo Hunan
20 min
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30 min
Sopa miso con verduras
30 min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Bowl de atún y aguacate
50 min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min