Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
of 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
of 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete a la pimienta
20 Min
Ensalada de pollo al curry con arroz de coco TM6
50min
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Pescado con mole blanco
45 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 godz. 55 min
Albóndigas de chicharrón
45 Min
Envueltos de pollo con pesto de jitomate deshidratado
50min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1h 10min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Pechugas a la reina
35min